I'm working on it! | Linnéa Samuelsson

Linnéa Samuelsson

Annons

I’m working on it!

UPDATE:  hehe jag håller fortfarande på att byta plattform, men när jag registrerade mig så var man tvungen att gå in på sin hotmail där ett mailskulle skickas till en , i det mailet skulle man klickapålänken så att bloggen aktiverades, Saken är den att jag inte fått mailet, och jag har gjort allt rätt! Tro mig. Så det stog att om de inte funkade så skulle man va tvyngen att om registrera sig om 2 dagar, och jag har nu väntat två dagar, och inte fått ett ända jävla mail, så idag registrerade jag mig igen! Får se hur bra det går den här gången…Så snart är det full rulle igen, Det blir troligen Veckorevyn som jag bloggar på, leser nägra bloggar där och diggar även tidningen och hemsidan så tror de blir den, men registreringen vill ju inte funkaaaaa, så om DE inte funkar så väljer jag nog typ nattstad eller finest..fast då lutar det nog mest åt nattsad..tror jag…

image201206250009

 

Smell you later guys!! Xoxoheart

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats